Niclas Melin, ny ordförande i Ronald McDonald Barnfond

Bild Niclas Melin till pressmedd ny ordförande.jpg

Vid styrelsemötet den 4 september, valdes Niclas Melin till ny ordförande i Ronald McDonald Barnfond. Barnfonden är en ideell insamlingsstiftelse med syftet att stötta familjer med svårt sjuka barn genom att erbjuda boende på Ronald McDonald Hus, nära sjukhuset. På Husen kan familjerna koppla av och vila för att orka vara det stöd det sjuka barnet så väl behöver.

- Jag känner mig hedrad att få ta över ordförandeposten. Verksamheten är oerhört värdefull och utgör en viktig del i vården och stödet till familjer med svårt sjuka barn. Jag ser med glädje fram emot att vara med och leda arbetet framåt och stötta ännu fler familjer, säger Niclas Melin som till vardags arbetar som ansvarig för Nord DDB:s nordiska verksamhet.

Niclas tar över rollen som ordförande efter Raymond Mankowitz som lett styrelsens arbete i tio år.

- Jag vill rikta ett varmt tack till Raymond och samtidigt välkomna Niclas till Ronald McDonald Barnfond. Niclas har varit ledamot i styrelsen under många år, och är därmed väl insatt i stiftelsens arbete, säger Hanna Sandels generalsekreterare, Ronald McDonald Barnfond.

 

Styrelsen för Ronald McDonald Barnfond består av följande personer:

·       Niclas Melin (ordf.)

·       Anne Nordberg (vice ordf.)

·       Anders Höweler

·       Branko Lazarevic

·       David Lega

·       Katarina Hågfeldt-Collin

·       Linda Carlsson

·       Lisa Palm Danielsson

·       Magnus Pojen

·       Stefan Noble

 

För mer information, kontakta:
Hanna Sandels, generalsekreterare Ronald McDonald Barnfond
0703-54 85 08, hanna.sandels@rmdbarnfond.se