Hjälp oss hjälpa fler familjer som har det svårt.

När allt svajar och ett barn har drabbats av svår sjukdom eller olycka är den vanliga vardagen det man saknar och det som skänker trygghet. Ronald McDonald Hus gör det möjligt att leva så vanligt som möjligt trots den oväntade vändning som livet tagit. Både vi och sjukvården är övertygade om att barn som vårdas på sjukhus långt hemifrån mår bättre med sin familj nära.

DIN GÅVA HJÄLPER OSS ATT HJÄLPA FLER – TACK!

Det finns många sätt att hjälpa till:

  • ENGÅNGSGÅVA Stöd vår verksamhet genom att swisha valfritt belopp till 900 70 22 eller ge en gåva här
  • MÅNADSGIVARE Ett månatligt stöd till oss via autogiro betyder mycket. Bli månadsgivare här
  • HÖGTIDSGÅVA En högtidsgåva är ett uppskattat sätt att gratulera någon på högtidsdagen. Ge en högtidsgåva här
  • MINNESGÅVA För att hedra minnet av en vän eller anhörig kan du skänka en minnesgåva. Ge en minnesgåva här eller sätt upp en minnessida med Lavendla
  • TESTAMENTERA EN GÅVA Genom att donera en gåva till Ronald McDonald Barnfond i ditt testamente kan du göra en verklig skillnad för familjer med svårt sjuka barn. Ronald McDonald Barnfond samarbetar med den juridiska digitaltjänsten Jurio. På deras hemsida kan du upprätta ett skräddarsytt testamente helt kostnadsfritt när du inkluderar Ronald McDonald Barnfond i ditt testamente. Klicka här för att komma igång.
  • GÅVOSHOP När du handlar i vår gåvoshop bidrar du samtidigt till att stötta familjer med svårt sjuka barn.
  • Skapa en EGEN INSAMLING i samband med exempelvis friskvårdsaktivitet, bröllop eller födelsedag. Starta din egen insamling på Facebook.
  • FONDSPARA Vill du att dina pengar ska växa samtidigt som de verkar för en god sak? Läs mer om humanfonden

Ronald McDonald Barnfond har 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

Utlandsbetalning
IBAN: SE40 6000 0000 0002 9969 3252
SWIFT: HANDSESS

Om du undrar över något, kontakta oss via e-post: info@rmdbarnfond.se.

Vi skyddar dina personuppgifter i betalning med GDPR
Det har alltid varit viktigt för oss till information som rör våra familjebehandlingar på ett säkert och ansvarsfullt sätt. Med anledning av att GDPR – Allmän dataskyddsförordning trädde i kraft 25 maj 2018 har vi antagit en Integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar data- och personuppgifter.

Är du intresserad av att få information om vår verksamhet och vad som händer på Husen? Prenumerera på vårt Nyhetsbrev, registrera dig här