gåvoshop

Ronald McDonald Barnfond och Påhlsons Daylight inleder samarbete – lanserar gåvoshop

Ronald McDonald Barnfond och Påhlsons Daylight inleder samarbete – lanserar gåvoshop

För att möjliggöra fler sätt att hjälpa familjer med svårt sjuka barn och sprida ordet om verksamheten lanserar Ronald McDonald Barnfond nu en gåvoshop. Gåvoshopen och produkterna har tagits fram av Påhlsons Daylight i nära samarbete med Ronald McDonald Barnfond.

– Vi är oerhört glada och tacksamma över samarbetet med Påhlsons Daylight. Deras team har gjort ett fantastiskt fint arbete med att bygga upp vår gåvoshop och vi har redan mötts av positiv respons kring produkterna, säger Lisa Palm Danielsson, Generalsekreterare Ronald McDonald Barnfond.

 Förhoppningen är att både företag och privatpersoner ska hitta gåvor som inte bara gör mottagaren varm inombords utan också bidrar till en god sak; att sjuka barn som behöver specialistvård får landa med sina familjer i en hemlik miljö, nära sjukhuset.

– För oss på Påhlsons Daylight känns det fantastiskt att få vara med i detta viktiga projekt tillsammans med det duktiga teamet på Ronald McDonald Barnfond. Vi är så stolta att vi fått möjligheten att vara med och utveckla en gåvoshop som kommer att stötta verksamheten och i slutändan hjälpa familjer med svårt sjuka barn, berättar Maria Lundberg Santos, Key Account Manager och ansvarig för projektet.

Gåvoshopen finns att hitta på gavoshop.ronaldmcdonaldhus.se. Fler produkter kommer att lanseras under hösten.

Om Ronald McDonald Barnfond
Ronald McDonald Barnfond grundades 1990 och är en fristående ideell stiftelse vars ändamål är att stötta familjer med svårt sjuka barn. Verksamhetens arbete handlar framför allt om att erbjuda en hemlik och trygg miljö där familjer kan bo tillsammans under tiden då barnet vårdas på sjukhuset intill. Stiftelsen ger även bidrag till barnmottagningar som vill göra sina lokaler mer lekfulla och välkomnande. Ronald McDonald Barnfond har 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. Läs mer på www.ronaldmcdonaldhus.se.

Om Påhlsons Daylight
Påhlsons Daylight är ett av Sveriges ledande profilföretag som erbjuder ett helhetskoncept inom varumärkesprofilering. Företaget tillhandahåller totallösningar från idé, design, produktkoncept och limiterad design till produktion, kundunika webbshopslösningar, lagerhållning och distribution. Påhlsons Daylight har mer än 30 års erfarenhet av företagsprofilering med mycket goda kundrelationer och stor kunskap och förståelse för att stärka kunders varumärken. Påhlsons Daylight ingår sedan 2021 i Felestad gruppen tillsammans med Felestad Trading AB och gruppen har verksamhet i Stockholm, Löddeköpinge, Nyköping och Katrineholm.

För mer information, kontakta:

Maja Kvamme
Marknadskommunikatör Ronald McDonald Barnfond
+46 735 012 419, maja.kvamme@rmdbarnfond.se

Monika Varvne Uebel
Chief Commercial Officer Påhlsons Daylight
+46 70 220 2771, monika.varvne@pahlsons.com