Ge en gåva

Ingen kan göra allt men alla kan göra något! Alla gåvor är lika viktiga, stora som små. Med din hjälp kan vi hjälpa ännu fler familjer med svårt sjuka barn. En gåva till Ronald McDonald Barnfond kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. Vår personuppgiftspolicy hittar du längst ned på den här sidan.

Du kan stötta oss genom att välja engångsgåva, månadsgivare eller egen insamling.

Här kan du ladda ned och skriva ut olika gåvobevis!

Varför inte ge en gåva till någon som fyller år, gifter sig eller i avslutningspresent, både värmande och som gör skillnad.

Du kan hedra minnet av en avliden vän eller anhörig genom att skänka en minnesgåva läs mer här.

Engångsgåva
Vill du stötta oss med en engångsgåva kan du göra det enkelt genom att välja att betala med Swish, betalkort eller Bankgiro/Postgiro. Se de olika betalsätten nedan. 

Månadsgivare
Genom att stötta oss med ett månatligt bidrag blir du vår Familjesupporter, läs mer här: Familjesupporter 

Egen insamling
Du kan välja att starta din egen insamling , t.ex. vid bröllop. Gå vidare till Betternow.

Det finns även möjlighet att skänka en gåva direkt till ett av våra fem Ronald McDonald Hus. Dessa konton är dock inte 90-konton. Läs mer om våra hus längre ned på denna sida.

Varmt tack för din omtanke!

Swish
Swisha valfritt belopp till 900 70 22.

Betalkort
Du kan skänka en gåva direkt via ditt betalkort. Klicka på knappen "Ge en gåva",  för att komma till formuläret.

Ge en gåva

Bankgiro/Plusgiro
Du kan skänka ett valfritt belopp via vårt 90-konto, BG 900-7022 eller PG 90 07 02-2 

Utlandsbetalning
IBAN: SE40 6000 0000 0002 9969 3252
SWIFT: HANDSESS

Om du undrar över något, kontakta oss via e-post: info@rmdbarnfond.se.

GDPR - hur vi skyddar dina personuppgifter.  
Det har alltid varit viktigt för oss att information som rör våra familjer behandlas på ett säkert och ansvarsfullt sätt. 
Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 ersätts personuppgiftslagen (PUL) av den nya dataskydds- förordningen (GDPR - General Data Protection Regulation), vilket gör att kraven förändras något mot tidigare. Med anledning av dessa förändringar har vi antagit en Integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar data- och personuppgifter.

RMBF_90_konto.png
 

Här hittar du information om vår personuppgiftspolicy.

Swish-bild_RMBF_Raleway.pptx.png