Artikel i Expressen: Henrik Lundqvist om välgörenhet

Henrik Lundqvist och barn på Ronald McDonald Hus i Göteborg visar upp klädkollektionen "Make a Save Collection" som togs fram i samarbete med The Brand. Allt överskott från försäljningen skänktes till Ronald McDonald Barnfond.

HENRIK LUNDQVIST OCH BARN PÅ RONALD MCDONALD HUS I GÖTEBORG VISAR UPP KLÄDKOLLEKTIONEN ”MAKE A SAVE COLLECTION” SOM TOGS FRAM I SAMARBETE MED THE BRAND. ALLT ÖVERSKOTT FRÅN FÖRSÄLJNINGEN SKÄNKTES TILL RONALD MCDONALD BARNFOND.

Therese och Henrik Lundqvist stöttar Ronald McDonald Barnfond och vårt viktiga arbete med att bygga Ronald McDonald Hus, det gör de genom sin stiftelse Henrik Lundqvist Foundation. Deras enastående insats för vår verksamhet innebär att ännu fler familjer kan få det stöd de så väl behöver när ett barn drabbas av svår sjukdom och behöver ett tryggt boende, en oas för avkoppling, alldeles intill sjukhuset. För Expressen berättar Henrik om viljan att hjälpa till genom stiftelsen som ger en betydande donation till Ronald McDonald Barnfond.

https://www.expressen.se/sport/tanken-att-det-kunde-vara-ens-barn-ar-skrammande/

 

För mer information, kontakta: Hanna Sandels, generalsekreterare Ronald McDonald Barnfond 0703-54 85 08, hanna.sandels@rmdbarnfond.se

Pressbilder: Kontakta: anna.lundh@rmdbarnfond.se

 

 

Om Ronald McDonald Barnfond:  Ronald McDonald Barnfond grundades 1990 och är en fristående ideell stiftelse som drivs utan vinstintresse. Fonden har 90-konto och står under kontroll av Svensk Insamlingskontroll. Fondens vision är att alla de stora universitetssjukhusen i Sverige ska kunna erbjuda familjer med svårt sjuka barn boende på ett Ronald McDonald Hus. Läs mer på www.ronaldmcdonaldhus.se.