Att man kan bo tillsammans och ha det nästan som hemma är ”guld värt”

Att man kan bo tillsammans och ha det nästan som hemma är ”guld värt”

två barn

TVILLINGSYSTER AGNES OCH MAMMA ÄR ALLTID MED. IBLAND FÅR STOREBRORSORNA FÖLJA MED MEN OFTAST FÅR DE VARA HEMMA MED PAPPA OCH GÅ I SKOLAN.

 

När vi berättar för Arvid att han skall till Uppsala och opereras så blir han för det mesta ledsen men när vi i meningen efter talar om att vi ska bo på Ronald McDonald Hus så skiner han upp och tycker det är helt ok.

Att man kan bo tillsammans och ha det nästan som hemma är ”guld värt”. Ett exempel är när vår äldsta son bad om en kvällsmacka när vi bodde på ett vanligt hotell, vi ringde och beställde en smörgås och upp kom en märklig skapelse med dijonsenap och skinka med ordinär smak, kanske inte vad man ville ha när han frågat efter limpmacka med ost.

Personalen på Ronald McDonald Hus i Uppsala med Lotta i spetsen är helt suveräna och har ett proffsigt bemötande vilket kan vara jätteviktigt när man har att göra med sådana som oss, man är ju många gånger väldigt ledsen och orolig när ens barn står inför eller strax efter ett komplicerat kirurgiskt ingrepp och man inte är säker på utgången.

Hälsningar Maria Limberg, mamma till Arvid

Arvid har bott på Ronald McDonald Hus i Uppsala 55 gånger och fler besök kommer det att bli framöver.