Var med och tävla om BP matchbiljetter!

bild till Brommapojkarna tävling nyhetsbrev.jpg

Nu kan du vinna 8 st VIP biljetter och platser i Ronald McDonald Barnfonds loge på hemmamatchen mot IF Elfsborg den 19 april.

Brommapojkarna satsar stort på barn- och ungdomsverksamhet och har flera samhällsstödjande aktiviteter, där Ronald McDonald Barnfond är ett av dessa initiativ. Ronald McDonald Barnfond är en ideell stiftelse med ändamålet att göra livet lättare för svårt sjuka barn och deras familjer i samband med behandlingar eller besök på landets sjukhus.

Stiftelsen grundades 1990 och har sedan dess finansierat byggena av fem Ronald McDonald Hus belägna i Huddinge, Göteborg, Linköping, Lund och Uppsala. Husen fungerar som ett hem hemifrån för 3200 familjer årligen. Familjerna som bor på Husen genomgår sin kanske tuffaste period i livet, när ett barn är svårt sjuk och i behov av specialistsjukvård. På Ronald McDonald Hus kan familjerna ha en vardag i en lugn, trygg och hemlik miljö nära sjukhuset. Husen är en lugn oas där familjerna kan koppla av för att kunna samla kraft och orka vara det stöd det sjuka barnet behöver.

Samarbetet innebär att BP sprider kunskap om Ronald McDonald Barnfonds viktiga arbete. Detta sker bland annat genom juniormatchställ, matchbiljetter där besökare kan lägga till 20kr vid biljettköp, matchvärdskap.

Svara på tre frågor och motivera varför just du skall vinna biljetterna. Sista dag för att tävla är 11 april. Vinnaren meddelas senast 13 april.

 

1.    Vad är Ronald McDonald Barnfond?

1.   En fotbollsförening

x.  Ett företag med vinstintresse som tillverkar hus.

2.  En ideell stiftelse som vill göra livet lättare för sjuka barn och deras familjer.

 

2.    Vad är Ronald McDonald Hus?

1.    Ett boende nära sjukhuset för familjer med svårt sjuka barn.

x.   Ett sjukhus

2.   Ett hus där McDonalds anställda kan bo.

 

3.   Hur många familjer per år bor på Ronald McDonald Hus?

1.  10 familjer

x.  10 000 familjer

2.  3200 familjer

 

Motiveringsfråga: Varför skall just du vinna VIP-biljetter och Ronald McDonald Barnfonds loge den 19 april.

 

Gör så här:

1.  Skriv de rätta svaren, ex. Fråga 1- - x, Fråga 2. - 2 etc. 

2. Skriv din motivering.

4. Uppge din email adress och telefonummer (som vi kan nå dig på vid ev. vinst) 

5. Skriv "Tävling" i ämnesraden. 

5. Skicka till: info@rmdbarnfond.se 

Lycka till!

Var gärna med och bidra till vår viktiga verksamhet genom att bli Familjesupporter eller Swisha valfritt belopp till 900 7022.

Varmt tack för din gåva!