Ronald McDonald Barnfond söker en projektledare inriktning marknad och kommunikation

Ronald McDonald Barnfond är en stiftelse med vision, och ändamål, att underlätta vardagen för sjuka barn och deras friska anhöriga. För att bli ännu bättre, och kunna hjälpa ännu fler familjer, söker vi nu en projektledare med erfarenhet av marknad och kommunikation som operativt kan driva projekt med det huvudsakliga målet: insamling. Du kommer att ansvara för projekt såsom kampanjer, event och aktiviteter tillsammans med sponsorer och stiftelsens ambassadörer. I ditt dagliga arbete arbetar du nära ansvarig person för Ronald McDonald Barnfond för att på bästa sätt skapa och genomföra marknads- och kommunikationsaktiviteter i syfte att samla in pengar till stiftelsen.

Du kommer att vara den som driver, och genomför, kommunikationsaktiviteter och även vara aktiv i framtagningen av strategier, kommunikationsplan och mål för alla aktiviteter. Den vi söker måste ha en bred erfarenhet från många olika kommunikationskanaler och målgruppsanpassat innehåll i kombination. Vidare kommer du att ansvara för innehåll på hemsida, sociala medier, nyhetsbrev, trycksaker samt övrig administration rörande barnfondens projekt.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har erfarenhet av operativ projektledning samt har en bred erfarenhet från olika kommunikationskanaler. Tjänsten omfattar allt från att skriva texter till att arrangera event, driva kampanjer, och samarbeten med sponsorer och partners. Vi är en del av Ronald McDonald House Charitys vilket innebär att du måste ha mycket goda kunskaper i både svenska och engelska.
För att trivas i rollen måste du vara en utpräglad lagspelare, vara lösningsfokuserad och vara initiativtagande.

Ronald McDonald Barnfond är en stiftelse med en mycket liten organisation. Det är därför viktigt att du både kan, och trivs med att, arbeta självständigt i rollen, även om du i det dagliga arbetet har mycket kontakt med verksamhetschefer på Ronald McDonald Hus, McDonald’s organisation och dess franchisetagare och byråpartners.  

Din utbildning har du fått på högskolan, IHM, Berghs School of Communication eller likvärdigt och vi ser att du har 3-5 års erfarenhet av arbete i en liknande roll. Anställningen är 100 % på Stiftelsen Ronald McDonald Barnfond, med placering på McDonald’s huvudkontor i Skärholmen. 

För rätt person väntar ett roligt, dynamiskt och utvecklande arbete. Låter det intressant? Registrera då din ansökan, bestående av personligt brev och CV, på McDonald’s hemsida, senast den 14 maj. Ansökningarna behandlas löpande så vi vill därför be dig skicka oss din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor vänligen kontakta Hanna Sandels på 08-740 85 00.