Medarbetare från AbbVie gjorde volontärinsats på alla Ronald McDonald Hus i Sverige

Här är gänget som besökte Ronald McDonald Hus i Linköping!

Här är gänget som besökte Ronald McDonald Hus i Linköping!

Onsdagen den 26 augusti var en speciell dag på läkemedelsbolaget AbbVie. Och det blev också en fantastiskt speciell dag ute på alla våra svenska Ronald McDonald Hus. Dagen som inom AbbVie kallas för ”Möjligheternas dag” innebär att deras medarbetare får ägna sin arbetstid åt att göra en insats för en välgörenhetsorganisation. I år fick vi möjligheten att få hjälp av AbbVie att göra höstfint i våra trädgårdar.  

60 engagerade och härliga medarbetare i blå T-shirtar befann sig redo att hugga i på vår hus i Uppsala, Huddinge, Linköping, Göteborg och Lund. Och med vilken sprudlande energi de tog sig an uppdraget! Det klipptes häckar, buskar, träd och gräs. Rabatter rensades, fönster putsades och retlig ogräs bland stenplattorna försvann i ett nafs! Många lass kördes till tippen och förråd röjdes. Och som grädde på moset så de också till att alla gäster på våra hus bjöds på en riktigt god lunch.

AbbVie är en globala samarbetspartner till vår moderorganisation Ronald McDonald House Charitys och Möjligheternas Dag blev en fantastisk avspark för ett samarbete även på Sverigenivå. För oss var det både en enormt bra hjälp att få till en så här effektiv insats vid alla våra hus, men också ett väldigt roligt tillfälle att få visa vår verksamhet och berätta på medarbetarna på AbbVie vad det är de är med och bidrar till genom sitt företag. Stort TACK för att ni ägnade Möjligheterna Dag hos oss!