En fantastisk välgörenhetskväll med familjen i fokus

Fotograf: Joakim Ström

Fotograf: Joakim Ström

Den 21 maj arrangerade vi årets välgörenhetsgala på Nalen i Stockholm. Vilken fantastisk kväll det blev med nästan 1,3 miljoner insamlade kronor. Ljuset var på alla familjer som bor på Ronald McDonald Hus. Fokus för kvällen var också på de familjer som inte kan erbjudas boende pga. platsbrist. Insamlingen pågår alltid, så att vi kan bygga nya Hus eller bygga ut befintliga! Förra årets insamlade pengar bidrog till utbyggnationen av 8 nya rum på Ronald McDonald Hus i Uppsala.

Fantastiska Sofia Rågenklint guidade oss genom kvällen, med auktionsförrättare Karin Laserow vid sin sida. Det blev en kväll som berörde på djupet och med underhållning i världsklass genom Isaac & The Soul Company, Adolf Fredriks Musikklasser Farsta och Kristine Lorentzson.

 - ”Stort tack till alla ni som var där, alla ni som generöst bidragit i budgivningen och med auktionsobjekt samt alla ni som swishat en gåva, de insamlade pengarna kommer att göra skillnad för familjerna på våra Hus”, säger Hanna Sandels, Generalsekreterare, Ronald McDonald Barnfond.